mandag 30. januar 2012

Endelig en oppdatering...

Ja jeg vet at jeg burde.. burde... oppdatere og poste nye innlegg på bloggen jevnlig, men tiden min strekker rett og slett ikke til. Og når jeg har tid så er jeg så sliten og trøtt at sofaen med dokussåpe og null kreativitet frister mer.
Men det har skjedd mye i det siste og vi er i ferd med å bli ferdig med de siste forberedelsene.

Vi har nå laget layout på alle trykksaker, så nå er det bare å kjøpe inn litt mer fine ark og vi er i boks med den delen. Så er vi tro det eller ei faktisk straks ferdige med bordkortene, det har blitt mye mer enn det vi hadde planlagt - og alle gjestene kan vente en liten overraskelse:-)

Imorgen skal jeg sy inn kjolen min hos skredder, den er noe stor her og der og litt trang andre steder:-).... Dere skjønner jeg har nemlig gjort stikk i strid med det som burde være lov - nesten ikke vært på trening siden sommeren og har bare og da mener jeg bare spist nei mat! Så da får jeg vel takke meg selv litt for at den må sys inn noen steder og ut andre.... Er ikke videre fornøyd med meg selv for akkurat denne avgjørelsen eller manko på selvdisiplin, men Idag er dagen og jeg er nå på hardkjør frem til bryllupet :-)
Oi som jeg gruer meg til dette - men idag har jeg spist hver 3 time, små måltider og mat med lavt karbo. innhold - og jeg er SULTEN.... men det går heldigvis over etter noen dager.

Så da er det bare å vente å se da om jeg klarer det, eller om jeg går på nok en sofasmell....

Ellers så er vi nå spente på helgen som kommer, tiden går fort, så snart er vi på Geilo alle sammen

mmmmm... 

fredag 6. januar 2012

Bryllupsmesse i House of Oslo

Lørdag 3.mars kl 10-18 ønsker jeg velkommen til vår bryllupsmesse i House of Oslo i samarbeid med de flinke jentene på Kristins Brudesalong på frogner. Ikke bare gifter jeg meg i mars men jeg arrangerer bryllupsmesse - som dere sikkert skjønner så er det ikke så rart at jeg hadde planene klare 1 dag etter at Dag fridde :-) Det ligger latent for meg etter å ha arrangert bryllupsmesse i 3 år nå.

Kristins Brudesalong har utrolig fine kjoler så det er verdt å ta turen om du er en av oss heldige som snart skal gifte oss. Og husk det er fri entrè!

torsdag 5. januar 2012

LOVES IT......

Norefjellhytta.... LOVES IT
Her skal vi tilbringe de siste hvetebrødsdagene, her avsluttes en uke med bryllupsreise for litt ekstra avslapping og kos. Vi gleder oss stort til denne helgen - Norefjellhytta er en liten hytte som har totalt 3 hyttesuiter, en intim restaurant med 40 sitteplasser og utrolig flotte omgivelser. Jeg har ikke vært her tidligere, men har hørt utrolig mye bra om stedet. Perfekt for oss som ikke er så glad i store folkemengder og som liker å gjemme oss litt bort.

Klemklem



Detaljer Detaljer Detaljer

Håret er en stor del av antrekket og for hvilke uttrykk man ønsker på bryllupsdagen. Jeg har valgt å gjøre det enkelt og er så heldig at jeg har et supert søskenbarn som skal ordne håret mitt på den store dagen.Takk snille Berit <3


 Jeg sitter til stadighet å leter etter inspirasjon og igår kom jeg over disse. Jeg har typisk skandinavisk hår så tro det eller ei men jeg trenger faktisk litt hjelp for å få volum i mitt hår :-) hvordan aner jeg ikke men Berit kan trylle så det går nok fint.


ha en ellers stå strålende fin dag.

Lots of love  <3 <3



tirsdag 3. januar 2012

A touch of glam

Som brud er det lov å glitre, og det akter jeg å gjøre :-)

Jeg har allerede sikret meg noen godbiter så jeg er nesten klar. Nå gjenstår det egentlig bare å få sydd til kjolen slik at den sitter perfekt. Jeg kjenner nå at jeg begynner å glede meg skikkelig til vår store dag, kan nesten ikke vente samtidig som jeg også ser at de siste detaljene må på plass innen kort tid. 




mandag 2. januar 2012

Etter en lang pause er det frem med blanke ark og nye fargestifter tel...

Jeg har hatt en lang pause fra bloggingen - tiden har ikke strukket til og jeg gikk litt tom for ting å skrive om. Men nå er jeg tilbake, det er mandag 2.januar og det er 2 måneder + til vi gifter oss.


Jeg har vært mye frem og tilbake på hvordan jeg ønsker å dekorere bordene, kakebordet og generell pynting, og er fortsatt ikke helt fast bestemt, men har nå funnet noen detaljer jeg kommer til å gå for tror jeg da :-) Det blir natur, hvitt med et touch av glam <3
Akkurat hvilke detaljer jeg kommer til å gå for er en liten hemmelighet, men det blir forholdsvis enkelt tror jeg da. Jeg har kjøpt kjolen og den henger nå i skapet til svigermor for at jeg ikke skal se den ihjel før bryllupet - det kan skje!
Morgengaven til Dag er i boks og trygt overlevert svigermor, neste uke skal vi på dansekurs og deretter møte med fotografen - så det nærmer seg med stormskritt nå - Snart er vi herr og fru Vanberg <3 <3